Ameerika pannkoogid

Ameerika pannkookide eripäraks on nende paksus ja kohevus. Kõige paremini maitsevad need pannkoogid koheselt pannilt võetuna. Serveerimiseks sobib kõige paremini vahtrasiirup.




KOOSTISAINED

4,5-5 dl jahu (oleneb kui pakse pannkooke soovida)
2,5 tl küpsetuspulbrit
1 tl soola
3 spl suhkrut
1,5-2 dl piima (oleneb jälle koogi paksusest)
3 muna
50 g võid
vahtrasiirupit serveerimiseks (võib ka mõni muu moos olla)




VALMISTUSJUHEND

Sulata või ja lase jahtuda, lisa piim, ükshaaval munad rahulikult vispeldades (käsivispliga).

Sega kuivained eraldi suuremas nõus ja lisa vähehaaval piimasegu vispeldades, et ei tekiks klimpe.

Prae pannil, umbes 0,5 dl taigent ühe pannkoogi kohta, mitte väga suurel kuumusel. Kui kookidele tekivad mulliaugud, on aeg keerata teine pool.

Valmis pannkooke serveerida vahtrasiirupi, või, moosi või peekoniga.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoobid, kuuhorksoobid, aasta analüüs numeroloogia järgi


Aastahoroskoop - 105 lehekülge


Ühe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi + sobivus oma kaaslasega


Taro kaardid: Gothic Tarot (ainult kaardid)


Taro kaardid: Spirit Animal (koos raamatuga)


Ford Bronco Wildtrack


Unenäopüüdja


Tassid: Almond Blossom - Vincent van Gogh (2 tk)


Kaelakee: punane ahhaat


Kaelakee ja kõrvarõngad


Kaelakee: Rudraksha Mala helmed


Skulptuur: elevandid

Related posts